10-те најмоќни телефони за 2016

January 20, 2017 danielpop 0

Кинеската компанија AnTuTu, која стои зад една од најпопуларните платформи за тестирање на брзината на мобилните телефони, објави три интересни листи со паметни телефони кои […]