АДЕЛ освои 5 греми награди

February 13, 2017 danielpop 0

На годинешното издание беа доделени 89 награди, а манифестацијата им оддаде почит и на музичарите кои минатата година заминаа меѓу легендите. Адел ја испеа песната […]