No Picture

Се одржаа фудбалски натпревари во рамките на воспоставената соработка меѓу општините Струмица и Петрич

May 16, 2017 danielpop 0

Воспоставената соработка меѓу општина Струмица и општина Петрич, Република Бугарија, изминатите денови продолжи во областа на спортот. Во населеното место Коларево (пштина Петрич) се одиграа […]