Во вчерашната акција „За чиста струмичка пролет“ подигнати 127 метри кубни отпад

April 3, 2017 danielpop 0

Традиционалната акција за генерално чистење на градот и населените места која годинава, јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ и општина Струмица ја реализираат под мотото […]